Göksel ve Murat Dalkılıç ile Atılımda Konser Haftası
05.10.2015

Atılım Üniversitesi öğrencileri yeni akademik yıla Göksel ve Murat Dalkılıç konserleri ile merhaba dedi.

30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde gerçekleşen konserlerle coşan dinleyiciler, soğuk havaya rağmen Amfi Tiyatroyu doldurdu. 30 Eylül’de Göksel, 1 Ekim’de de Murat Dalkılıç’ın sahne aldığı Amfi Tiyatroda buluşan binlerce dinleyici coşkulu dakikalar yaşadı. 20.30’da başlayan konserler, öğrencilerin de katıldığı şarkılar ve danslarla devam ederken, her iki sanatçının da sahne performansı büyük alkış aldı.

Göksel’le birlikte sahneye çıkan öğrenciler danslara ve şarkılara eşlik etti. Ertesi gün Murat Dalkılıç’ın şarkılarıyla yeni bir heyecan yaşayan dinleyiciler saatlerce şarkı söyledi ve dans etti.