Makine Mühendisleri Odasından Öğrencilerimize Birincilik Ödülü
09.08.2011

Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesince düzenlenen ve Endüstri İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonunun yürütücülüğünü üstlendiği, Endüstri Mühendisliği lisans programı öğrencilerine yönelik Yatırım Yönetimi Proje Yarışması sonuçlandı.

Yarışmaya, Atılım Üniversitesi, Başkent, Çankaya, Gazi, Hacettepe, Kırıkkale ve Ortadoğu Teknik Üniversitelerinden 17 proje ile 41 öğrenci katıldı.

Atılım Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm öğrencilerinden Sevgi Cantürk ve Şebnem Kurt’un “Atık Camların Geri Dönüşümü ve Cam Mozaik Üretimi” konulu projeleri ile birincilik ödülünü kazandı.

İlk üçe giren öğrencilere para ödülü verilirken, son değerlendirmeye kalan 13 öğrenci Makine Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi’nde verilmekte olan Excel`de VBA ve Makro Bilgisayar Kursuna ücretsiz katılmaya hak kazandı.

Ödül alan projeler,
3. lük ödülü "Ömrünü Tamamlamış Taşıtlar İçin Yatırım Projesi Oluşturulması ve Tesis Tasarımı"  - Gökçe KURUÇİM ve Ayşe Dolunay ÖZTÜRK

2. lik ödülü "Duvar Kağıdı İmalatı"  - Özlem BAYSAL

1. lik ödülü "Atık Camların Geri Dönüşümü ve Cam Mozaik Üretimi"  - Sevgi CANTÜRK ve Şebnem KURT