Mehmet Zakir Ekni Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti
19.04.2016

Mehmet Zakir Ekni Anadolu Lisesi'nden 30 öğrenci Üniversitemizi ziyaret etti. 19 Nisan Salı günü gerçekleşen ziyarette öğrenciler ve hocaları önce Kadriye Zaim Kütüphanesini gezdi. Bu gezide kendilerine  İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ünal eşlik etti. Kütüphane ziyaretinden sonra Konferans Salonuna geçen öğrecilere Uluslararası İlişkiler Bölümü hocaları tarafından Bölüm eğitimi ve imkanları hakkında bilgi verildi.

Soru cevap şeklinde gerçekleşen bilgilendirme sunumunun ardından öğrenciler, yine  İşletme Fakültesi tarafından düzenlenen ve konuğu Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı olan "Girişimcilik Eğitim Serileri"nin 3. programına katıldılar.

Program bitiminde öğrenciler okullarına geri döndüler.