Öğrencimiz Kerem Göğüş Yılın En Başarılı Genç İşadamı Seçildi
05.07.2012

Atılım Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Kerem Göğüş, 3 milyon 800 bin üniversite öğrencisinin oyları ile belirlenen "Yılın En Başarılı Genç İşadamı Ödülü"ne layık görüldü. 

YÖK ve Türkiye Öğrenci Konseyi (TÖK)’nin birlikte organize ettiği “Yarının Liderleri Zirvesi” nde Yılın En Başarılı Genç İşadamı ödülü Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş’e verildi.YÖK ve Türkiye Öğrenci Konseyi (TÖK)’nin birlikte organize ettiği “Yarının Liderleri Zirvesi” 24.06.2012 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Zirve'de, 3 Milyon 800 Bin üniversite öğrencisinin belirlediği kendi alanlarında en başarılı görülen isimlere ödülleri takdim edildi.

Daha önce çeşitli kuruluşlardan aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren ve şehir merkezi konseptli Göğüş Yapı Trend Residence projelerini yöneten Kerem Göğüş eğitim, sanat ve iş dünyasının bir araya geldiği organizasyondaki ödül konuşmasında, "Üniversite yıllarında başladığım iş hayatında, başarıya olan inancım ile bugünlere ulaştım.

Üniversite öğrencilerinin beni layık gördükleri  bu ödülün anlam ve önemi çok büyük. Üniversiteli genç arkadaşlarıma çok çalışmalarını, kendilerine inanmalarını, girişimci ve cesur olmalarını, Türkiye ve Dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmelerini tavsiye ediyorum" dedi.