ÖZ-DE-BİR Tarafından Düzenlenen Üniversite ve Meslek Tanıtım Günlerine Katıldık
28.04.2014

Üniversiteye girme hazırlığı içinde bulunan lise öğrencilerinin, sınav sonrasında tercih edecekleri üniversiteleri tanımalarına yardımcı olmak adına ÖZ-DE-BİR tarafından Ankara’daki aday öğrencilerin üniversite tercihlerinde ve geleceklerinde yaşamlarını biçimlendirecek  ön hazırlığı en doğru ve etkin şekilde vermek amacı ile düzenlenen “Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü” 27 Nisan 2014 Pazar Günü yaklaşık 15 bin öğrenci ve rehber öğretmenin katılımıyla, Ankara Congresium ATO Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Atılım Üniversitesi’nin de  katılımı ile destek verdiği fuarda bu yıl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları ve Hayata Atılım Öğrencilerinden oluşan bir ekip ile yer aldı. Aday öğrencilerin sorularının cevaplandığı standımıza ilgi büyüktü. Kesintisiz burslarımız ve akademik kadromuz ilgi gören önemli konulardandı. Üniversitemiz, fakültelerimiz, bölümlerimiz, burslarımız ve daha pek çok konuda öğrencilerin soruları cevaplandırılırken, öğrencilere tanıtım çantalarımızdan verildi.

Ayrıca fuarda, akademik kadromuz da yer alarak, konferans salonlarında üniversite adayı öğrencilere bölümleri hakkında ve meslek seçimi konusunda da detaylı bilgiler verdiler. Üniversitemiz akademik personellerinden; Prof. Dr. Ali Yazıcı Yazılım Mühendisliği, Prof. Dr. Abdulkadir Erden Mekatronik Mühendisliği, Yrd. Doç. Dr. Serhat Kaya Otomotiv Mühendisliği, Doç. Dr. Murat Koyuncu Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yrd. Doç. Dr. Erk İnger Uçak Gövde Motor Bakımı, Yrd. Doç. Dr. Hakan Tora Uçak Elektrik-Elektronik ve Yrd. Doç. Dr. Devrim Gün Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümlerini anlatarak, öğrencilerin meslek seçimi konusunda kendilerini yönlendirmelerine yardımcı oldular.

Fuara Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları Emre Cihan ve Sefer Terzi, Hayata Atılım Grubu öğrencilerinden, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğrencisi Elif Öztürk, Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Hasan Furkan Kalkan, Hukuk Fakültesi Öğrencisi Kemal Çağrı Derekaya ve İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencisi Başak Özer katıldılar.