Atılım Racing’in büyük başarısı
03.05.2023

TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda Üniversitemizi temsil eden Mühendislik Fakültemiz “Atılım Racing Takımı” en iyi Görsel tasarım ödülü aldı.

24-29 Nisan tarihleri arasında 19. TÜBİTAK Efficiency Challenge Yarışları TÜBİTAK MAM kampüsünde düzenlenmiştir. 60 ayrı yarışma takımı piste davet edilmiş olup sadece 13 tane takım gerekli kontrolleri yeterli sürede başarı ile geçmiştir. Atılım Racing ekibi tarafından %80 yerlilik oranı ile üretilen elektromobil kategorisindeki aracımız 14 farklı kontrol noktasından yeterlilik etiketi alarak yarışmaya katılım hakkı kazanmış ve yapılan verimlilik yarışında 5. sırada yarışları tamamlamıştır.

Atılım Racing Takımı'nın ATEV23 tasarımı 29 Nisan tarihinde saat 19.00'da düzenlenen ödül töreninde TÜBİTAK hakem heyeti tarafından 2023 yılı en iyi görsel tasarım ödülü ile ödüllendirilmiştir.

Dr. Öğretim Üyesi Ramin Barzegar danışmanlığında ve Araş. Görevlisi Ozan Tekin’in takım kaptanlığında tüm değerlendirmeleri başarı ile tamamlayan Atılım Racing takımımızı tebrik ediyor ve emeği geçen tüm hocalarımız ile öğrencilerimize bizleri gururlandırdıkları ve Üniversitemizi büyük başarı ile temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.