Mühendislik Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümümüz ve Kuzeyboru A.Ş işbirliğiyle "Kuzeyboru Çubuk Makarna Köprü Yarışması" düzenlenecektir.
18.03.2024

Mühendislik Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümümüz ve Kuzeyboru A.Ş işbirliğiyle 18-19 Nisan 2024 tarihlerinde Mühendislik Fakültesi Fuaye Alanı’nda "Kuzeyboru Çubuk Makarna Köprü Yarışması" düzenlenecektir.

Ödüller:
o  Birincilik Ödülü:      25,000.00 TL
o  İkincilik Ödülü:        20,000.00 TL
o  Üçüncülük Ödülü:    15,000.00 TL

Katılımcıların takım olarak tasarımını ve üretimini yaptıkları makarna model köprüler ile katılacakları yarışmada teorik olarak öğrenilen bilgilerin, sistematik ve pratik bir şekilde uygulanma imkânı sunulacaktır.

Yarışmaya katılmayı düşünen bütün takımların ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Ön kayıtlar 1 Nisan 2024 Pazartesi saat 17:00’a kadar internet üzerinden yapılacaktır. Ön kayıtla birlikte, katılan gruplar yapacakları model makarna köprülerin herhangi bir CAD programı kullanılarak oluşturulan çizimlerini de göndermeleri gerekmektedir.

Detaylı Bilgi: Yarışma Afişi Yarışma Kurallarında verilmiştir...