Sunum: Bilgisayarlı Kalıp Serileme Pastal Planı Konsan-Optitex- CAD Üç Boyutlu Giysi Giydirme
24.03.2014

Tarih:

24.03.2014

Zaman:

Düzenleyen:

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü

Yer:

Mühendislik Fak. 1022 No'lu Sınıf

Moda ve hazır giyim endüstrisindeki gelişmeler, bu alanda eğitim veren kamu ve özel Yüksek Öğretim Kurumlarını da yakından ilgilendiren bir süreç olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir giysi kalıbının kısa sürede ve kusursuz hazırlanması,  giysinin estetik görselliğini, giyside kullanılan malzemeler kadar etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Bu nedenle moda ve hazır giyim sektörü alanında eğitim gören öğrencilerin manüel giysi kalıbı hazırlama ile birlikte bilgisayarda kalıp hazırlamayı da bilmeleri oldukça önemli önemlidir.

Üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler çerçevesinde 24 Mart 2014 tarihinde Konsan ve Elencir firmalarının vereceği bu eğitim semineri, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin mesleki bilgilerini geliştirerek destekleyecektir.