Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Müdürlüğü,  Atılım Satranç Takımı’nın organize ettiği ve Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğü’nün destek verdiği Atılım Üniversitesi Öğrencileri Satranç Turnuvasının şampiyonları 15 Martta yapılan son etap maçlarıyla belli oldu.

Turnuva 14-15 Mart 2024 tarihlerinde, Atılım Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. İsviçre sisteminde ve 10+5 formatında yapılan turnuvaya 50 satranç oyuncusu katıldı.

Turnuvanın sonunda;

Birinciliği, Ahmet Emir ŞAHİN (Makine Mühendisliği Bölümü)

İkinciliği, Main İdal ASLAN (Yazılım Mühendisliği Bölümü)

Üçüncülüğü, Altay Tevfik AKIN (Bilgisayar Mühendisliği Bölümü) kazandı.

Etkinliği geleneksel bir turnuvaya dönüştürmeyi hedefleyen organizasyon sorumlusu birimler, yakın zamanda personel turnuvasını da gerçekleştirmeyi planladıklarını ve Nisan ayında yapılacak bu turnuvanın tarihlerini en kısa sürede ilan edeceklerini ifade ettiler.