2021 Yaz dönemi staj yapan öğrencilerin dikkatine | MMR 399
20.10.2021

Sevgili Öğrenciler,

Staj evraklarının son teslim tarihi bir hafta ötelenerek 8 Ekim'den 15 Ekim'e ertelenmişti.

Moodle'a yapılan staj dosyası (c2) yüklemeleri ve mmr399@atilim.edu.tr adresine gönderilmiş stajyer değerlendirme formları (c3) indirilmiş; yapılan ön incelemeye tabii tutulmuştur.  Belgelerinize dair içerik incelemesi henüz yapılmamıştır. Lütfen moodleda ilan edilen listede adınızın karşısındaki ibareleri dikkatle kontrol ediniz. C2 ve C3 kolonlarının altındaki "X" işareti ilgili belgenin ulaştığı; boşluklar ise "eksik belge" anlamına gelmektedir.

Staj öncesi formlarını tamamlayıp göndermiş olan öğrencilerden bazılarının C2 ve/veya C3 formlarının ilgili kanallardan koordinatörlüğe ulaştırılamadığı tespit edilmiştir. Bu öğrencilerin mmr399@atilim.edu.tr adresine acilen yazarak bilgi vermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde değerlendirmeleri "başarısız" olarak işlenecektir.

Burak Bican,

MMR 399 Staj Koordinatörü