SBE Mezuniyet Töreni
25.09.2013

Değerli mezunumuz (müstakbel mezunumuz);

Uzun ve yorucu bir öğrenim sürecinin sonunda, Atılım Üniversitesi’nin mezunları arasına katılmış bulunuyorsunuz. Sizlere mezuniyetin onurunu ve mutluluğunu sevdiklerinizle birlikte yaşayabileceğiniz bir mezuniyet töreni düzenlemek, üniversitemizin gurur duyduğu bir ödevdir. Bu çerçevede Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mezuniyet Töreninin İncek Kampüsünde 05 Ekim 2013 (Cumartesi) tarihinde, saat 14.00'de yapılması planlanmaktadır. Törenin planlamasında katılımcı sayısının gerçeğe yakın olarak bilinmesinin, törenin icrası sırasında yaşanabilecek aksaklıkları en aza indireceği değerlendirilmektedir. Bundan dolayı, aşağıdaki bilgileri okuduktan sonra katılmaya karar verdiğinizi bildirmek için, aşağıdaki bilgileri eksiksiz olarak doldurup, SBE Müdür Yardımcısının e-posta adresine 30 Eylül 2013 tarihine kadar göndermenizi rica ederiz.

SBE Müdür Yardımcısı E-Posta   : ozkan.leblebici@atilim.edu.tr

Adı Soyadı                                     :

Mezuniyet Tarihi                             :

Mezun olunan program                    :

Gelecek Misafir Sayısı                    :

 

TÖRENE İLİŞKİN NOTLAR

1. Törene 31 Aralık 2013 tarihine kadar mezun olma durumunda bulunan öğrencilerimiz ile halen mezun olmuş bulunan öğrencilerimiz ve değerli misafirleri davetlidirler.

2. Bahse konu tarihten sonra mezun olacak öğrencilerimiz için, muhtemel tarihi Haziran 2014 olan bir tören daha planlanacaktır.

3. Şehir dışından gelenler için konaklama rezervasyonlarının önceden yapılması önemlidir.

4. Tören günü saat 12.00’ye kadar İncek Kampüsünde cübbe dağıtımı yapılacaktır. Cübbeler tören sonunda, alındığı yere teslim edilecektir.

5. Katılımcılar için şehir merkezinden İncek Kampüsüne araç kaldırılacaktır. Tören bitiminde mezuniyet kokteyli düzenlenecektir. Kokteyli müteakip şehir merkezine ulaşım hizmeti verilecektir.

6. Törende mezunların derecelendirmesi yapılmayacak, günün anlam ve önemini ifade eden birer belge takdim edilecektir.

7. Törene ilişkin detaylı bilgi, katılımcı sayısının belirlenmesinden sonra verilecektir.