Mezuniyet Töreni Ayrıntılı Duyuru
03.10.2013

1. Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mezuniyet Töreni, 05 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 14.00'te Orhan Zaim Konferans Salonu/Hukuk Fakültesi/İncek Kampüsünde yapılacaktır.

2. Katılım için adını yazdıran değerli mezunlarımız, Tören günü 11.30-13.30 saatleri arasında kep ve cüppelerini, (tören sonunda teslim etmek üzere) teslim alacaklardır.

3. Kampüse kendi araçlarıyla gelecek misafirlerimize gerekli rehberlik hizmeti kampüs girişinden itibaren verilecektir.

4. Şehir içinden servisle gelecek misafirlerimiz için servislerimizin aşağıda belirtilen ilk duraklardan kalkış saati 12.30'dur.

5. GÜZERGAHLAR:

a- Akköprü(Emniyet Müdürlüğü önündeki üst geçit altından),Konya Yolu ,Emek Metro İstasyonu,AŞTi,Konya yolu,Dikmen Kavşağı,İncek Bulvarı, Atılım Üniversitesi kampüsü

b-Başlangıç Durağı Tunus Caddesi DevamındaHoşdere Caddesi,Turan Güneş Bulvarı,Oran Şehri,İncek Bulvarı, Atılım Üniversitesi kampüsü

6. Üniversiteden Şehre Hareket Saatleri :17:00 (TÖREN AKIŞINA GÖRE DEĞİŞMESİ DURUMUNDA KONUKLARA BİLGİ VERİLECEKTİR.)

7. Tören boyunca fotoğraf çekimi yapılacaktır. Ancak kamera çekimi planlanmamıştır. Bu maksatla kamera çekimi yapmak isteyen değerli misafirlerimiz, bireysel kameralarını getirebilirler.

8. Mezunlarımıza ve misafirlerimize güzel anılarla ayrılmalarını dilediğimiz bir mezuniyet töreni dileriz.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ