Modern Diller Bölümü Düzey Saptama ve Muafiyet Sınavı - 01 08 2019

DÜZEY SAPTAMA VE MUAFİYET SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrencimiz,

Atılım Üniversitesi’ne hoşgeldiniz.

Türkçe eğitim yapan bölümleri (Hukuk Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Türkçe İşletme, Türkçe İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Adalet) kazanan öğrencilerimiz olarak, bölüm derslerinizin yanısıra İngilizce dersleri de alacaksınız. Modern Diller Bölümü’nün sunduğu bu 6 dönemlik zorunlu İngilizce derslerinden muaf olabilmeniz için Düzey Saptama ve Muafiyet Sınavı’na girmeniz gerekmektedir.

Bu sınavın amacı, İngilizce düzeyinizi ölçerek sizleri en uygun sınıflara yerleştirmek ve/veya bazı derslerden muaf olmanızı sağlamaktır. Bu sınava katılım hakkı Atılım Üniversitesi’ndeki öğrenim hayatınızda sadece bir defaya mahsus sizlere verilecektir. Muaf olduğunuz her bir ders için AA (en yüksek) harf notu alacaksınız.

19-23 Ağustos 2019 tarihlerinde kayıt işlemlerinizi tamamladıktan sonra aynı gün Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda (YDYO) belirlenen salonlarda sınavı alabileceksiniz. Sınava girmediğiniz takdirde düzeyiniz ’0’ kabul edilecek ve hiçbir İngilizce dersinden muaf olamayacaksınız.

Sınavı alabilmeniz için kayıt esnasında size verilen ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KİMLİĞİNİZİ yanınızda bulundurmanız önemle rica olunur. Kartınız henüz basılmamış ise Öğrenci İşleri’nden alacağınız kayıt belgesi ile sınava girebilirsiniz.

BAŞARILAR DİLERİZ.

Sınav Tarihi: 19-23 Ağustos 2019 (Her gün)

Sınav Saati: 16:00-17:30

Sınav Yeri: Yabancı Diller Yüksek Okulu (YDYO)