ECTS - - Beslenme Ve Diyetetik

1. Dönem

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
MED181 Fizyoloji - 3 2 1 1 3 1 1 - - -
MED183 Anatomi - 3 2 1 1 3 1 1 - - -
NUT101 Beslenme İlkeleri I 5 5 5 5 5 4 3 3 - - -
NUT103 Tıbbi Biyoloji ve Genetik - 3 4 5 5 5 2 4 - - -
ENG101 Akademik İngilizce I - 2 1 1 2 3 1 1 - - -
KRY111 Kariyer Planlama - - - - - - - - - - -
HIST101 Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I - - - - - - - - - - -
ATU100 Üniversite Hayatına Giriş - - - - - - - - - - -

2. Dönem

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
MED182 Alana Özel Fizyoloji - 3 2 1 1 3 1 1 - - -
NUT102 Beslenme İlkeleri II - 3 4 5 5 5 2 4 - - -
HIST221 Uygarlık Tarihi - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
ENG102 Akademik İngilizce II - 2 1 1 2 3 1 1 - - -
CHE108 Kimya - 2 2 4 4 1 5 2 - - -
NUT104 Halk Sağlığı ve Beslenme - 4 5 4 3 3 5 5 - - -
HIST102 Atatürk İlkeleri ve İnkilâp Tarihi II - - - - - - - - - - -

3. Dönem

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
NUT207 Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik - 5 5 1 1 5 1 1 - - -
NUT201 Beslenme Biyokimyası I - 5 4 4 4 5 3 4 - - -
MED283 Biyoistatistik - 4 2 1 1 1 1 1 - - -
NUT205 Mesleki Oryantasyon - 1 1 1 1 2 1 1 - - -
NUT203 Besin Kimyası ve Analizi - 5 3 3 4 5 3 3 - - -
MED185 Mikrobiyoloji - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
ENG201 Akademik İngilizce III - 2 1 1 2 3 1 1 - - -

4. Dönem

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
NUT204 Besin Mikrobiyolojisi ve Gıda Güvenliği - 5 5 4 5 5 5 4 - - -
ENG202 Akademik İngilizce IV - 2 1 1 2 3 1 1 - - -
NUT202 Beslenme Biyokimyası II - 5 4 4 4 5 3 4 - - -
NUT208 İletişim, Danışmanlık ve Beslenme Eğitimi - 5 5 5 4 5 3 4 - - -
NUT206 Besin Kontrolü ve Mevzuatı - 5 5 3 4 4 3 3 - - -
Alan Seçmelii - 5 3 3 5 5 3 2 - - -
Alan Dışı Seçmeli - 1 1 1 1 1 1 1 - - -

5. Dönem

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
NUT303 Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Beslenme I - 5 5 5 5 5 5 5 - - -
NUT305 Hastalıklarda Beslenme ve Diyet Tedavisi I - 5 5 5 5 5 3 5 - - -
NUT307 Beslenme Antropolojisi - 5 5 5 3 4 3 3 - - -
NUT301 Anne ve Çocuk Beslenmesi - 5 5 5 5 5 3 5 - - -
Alan Seçmelii - 5 3 5 5 5 1 5 - - -
Alan Dışı Seçmeli - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
NUT315 Özel Durumlarda Beslenme - - - - - - - - - - -

6. Dönem

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
NUT302 Çocuk Hastalıklarında Beslenme - 5 5 5 5 5 4 5 - - -
NUT304 Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Beslenme II - 3 3 3 5 3 5 3 - - -
NUT306 Hastalıklarda Beslenme ve Diyet Tedavisi II - 5 5 5 3 5 3 5 - - -
NUT308 Toplum Beslenmesi - 5 5 5 3 5 4 3 - - -
Alan Seçmelii - 3 1 5 5 2 5 4 - - -
Alan Dışı Seçmeli - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
NUT318 Sağlık Bilimlerinde Araştırma Teknikleri - - - - - - - - - - -

7. Dönem

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
NUT401 Kurum ve Hastane Uygulaması I - 5 5 5 5 5 5 5 - - -
NUT403 Seminer/Proje I - 3 3 2 1 4 1 1 - - -
Alan Seçmelii - 5 5 5 3 5 1 5 - - -
TURK401 Türk Dili I - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
Alan Dışı Seçmeli - - - - - - - - - - -
Alan Dışı Seçmeli - - - - - - - - - - -
NUT499 Beslenme ve Diyetetik Alan Stajı - - - - - - - - - - -

8. Dönem

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
NUT402 Kurum ve Hastane Uygulaması II - 5 5 5 5 5 5 5 - - -
NUT404 Seminer/Proje II - 3 3 2 1 4 1 1 - - -
Alan Seçmelii - 2 5 2 4 3 5 2 - - -
Alan Dışı Seçmeli - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
TURK402 Türk Dili II - 1 1 1 1 1 1 1 - - -

Alan Dışı Seçmeli

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
MAN315 Kişilik ve Örgüt Psikolojisi - - - - - - - - - - -
MED184 Patoloji - - - - - - - - - - -
NURS410 İş Sağlığı ve Güvenliği - - - - - - - - - - -
MAN328 Girişimciler İçin Finansal Okur Yazarlık ve Mevzuat - - - - - - - - - - -
MAN414 Girişimcilik ve İş Planı - - - - - - - - - - -
MAN412 Ürün Geliştirme ve Marka Yönetimi - - - - - - - - - - -
MAN437 Girişimcilik ve Yenilikçilik Seminerleri - - - - - - - - - - -
ART265 İş Hayatında Yaratıcılık - - - - - - - - - - -
ART268 Girişimcilik Becerilerinin Gelişimi için Tiyatro - - - - - - - - - - -
ART269 Çağdaş Sanatın Girişimci Dünyası - - - - - - - - - - -
ART270 Doğadan Esinlenen Girişimcilik: Disiplinlerarası Yaklaşımlar - - - - - - - - - - -
CEAC417 Moleküler Farmakoloji ve Toksikoloji - - - - - - - - - - -
GER201 Almanca I - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
RUS201 Rusça I - - - - - - - - - - -
SPAN201 İspanyolca I - - - - - - - - - - -
FRE201 Fransızca I - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
JAP201 Japonca I - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
GER202 Almanca II - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
RUS202 Rusça II - - - - - - - - - - -
SPAN202 İspanyolca II - - - - - - - - - - -
FRE202 Fransızca II - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
JAP202 Japonca II - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
GER301 Almanca III - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
RUS301 Rusça III - - - - - - - - - - -
SPAN301 İspanyolca III - - - - - - - - - - -
FRE301 Fransızca III - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
JAP301 Japonca III - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
RUS302 Rusça IV - - - - - - - - - - -
SPAN302 İspanyolca IV - - - - - - - - - - -
FRE302 Fransızca IV - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
JAP302 Japonca IV - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
GER401 Almanca V - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
FRE401 Fransızca V - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
GER402 Almanca VI - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
FRE402 Fransızca VI - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
CHIN201 Çince I - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
CHIN202 Çince II - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
CHIN301 Çince III - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
GER302 Almanca IV - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
TOUR312 Menu Planlama ve Sunumu - - - - - - - - - - -
TOUR323 Beslenme Yönetimi - - - - - - - - - - -
TOUR424 Yiyecek-İçecek ve Ziyafet Yönetimi - - - - - - - - - - -
CHIN302 Çince IV - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
ART285 Yenilikçi Görsel Anlatı - - - - - - - - - - -
NURS203 Sağlıkta İletişim - - - - - - - - - - -
NURS310 Hasta ve Çalışan Güvenliği - - - - - - - - - - -
NURS312 Cinsel Sağlık - - - - - - - - - - -
NURS407 Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon - - - - - - - - - - -
MED281 Farmakoloji - - - - - - - - - - -
RUS401 Rusça V - - - - - - - - - - -
SPAN401 İspanyolca V - - - - - - - - - - -
RUS402 Rusça VI - - - - - - - - - - -
SPAN402 İspanyolca VI - - - - - - - - - - -
NURS311 Üreme Sağlığı ve Hakları - - - - - - - - - - -
TOUR406 Yiyecek-İçecek Trendleri ve Gastronomi Turizmi - - - - - - - - - - -
KOR201 Korece I - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
KOR202 Korece II - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
ART297 Dijital Sanatlarda Yaratıcı Sunum - - - - - - - - - - -
MAN313 21. YY'da Yönetsel Yetkinlikler - - - - - - - - - - -
MAN374 Dijital Çağ ve Endüstri 4.0. - - - - - - - - - - -
KOR301 Korece III - 1 1 1 1 1 1 1 - - -
HUM310 Toplumsal Dilbilimine Giriş - - - - - - - - - - -
ART226 Dünya Müzik Kültürleri - - - - - - - - - - -
HUM108 Erken Modern Dönem Akdeniz Tarihi (1450-1789) - - - - - - - - - - -
ART227 Opera Tarihi - - - - - - - - - - -
MAN408 Sürdürebilirliğe Giriş - - - - - - - - - - -
HUM322 Etiğe Giriş - - - - - - - - - - -
HUM323 Eleştirel Düşünmeye Giriş - - - - - - - - - - -
HUM412 İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları - - - - - - - - - - -
HUM105 Güvenlik, Espiyonaj ve İstihbarat Tarihi - - - - - - - - - - -
ART228 İş Hayatında Müzik - - - - - - - - - - -
PR419 Medya Okuryazarlığı - - - - - - - - - - -
HUM319 Mantığa Giriş - - - - - - - - - - -
ENG395 İleri İngilizce Konuşma Becerileri - - - - - - - - - - -
HUM312 Dünya Edebiyatı Çalışmaları: Başyapıtlar - - - - - - - - - - -
HUM316 Dünya Edebiyatından Seçmeler: Kısa Öykü - - - - - - - - - - -
HUM320 Estetik - - - - - - - - - - -
HUM321 Felsefe Tarihine Giriş - - - - - - - - - - -
HUM331 Go - - - - - - - - - - -
HUM360 Bilim Tarihi - - - - - - - - - - -
ART272 Uluslararası İşaret Dili - - - - - - - - - - -
ART273 Manga ve Anime Sanatı - - - - - - - - - - -
MAN449 Tüketici Davranışları - - - - - - - - - - -
MAN101 Davranış Bilimlerine Giriş - - - - - - - - - - -
ART298 Sahne Makyajı - - - - - - - - - - -
ART301 Fotoğrafçılığa Giriş - - - - - - - - - - -
ART302 Karikatür - - - - - - - - - - -
ART303 Toplumsal Sürdürülebilirlik için Tasarım Odaklı Düşünme - - - - - - - - - - -
ART304 Yapay Zekâ ve Müzik - - - - - - - - - - -
ART321 Müzik Tarihine Giriş - - - - - - - - - - -
ART322 Caz Tarihi - - - - - - - - - - -
ART324 Arjantin Tango Tarihi - - - - - - - - - - -
ART325 Klasik Gitara Giriş - - - - - - - - - - -
ART335 Çok Sesli Koro - - - - - - - - - - -
ART351 Sulu Boya Resim - - - - - - - - - - -
ART352 Serbest Seramik Şekillendirme - - - - - - - - - - -
ART360 Kısa Film - - - - - - - - - - -
ART362 Çini Sanatı - - - - - - - - - - -
ART366 Takı Tasarımı - - - - - - - - - - -
ART371 Yaratıcı Drama - - - - - - - - - - -
ART380 Eski Eserlerin Korunmasında Yeni Yaklaşımlar - - - - - - - - - - -
ART386 Sanat Eserlerinde Basit Onarım Teknikleri - - - - - - - - - - -
ART387 Eşli Danslar - - - - - - - - - - -
ART389 Mozaik Sanatı - - - - - - - - - - -
ART390 Müzecilikte Yaratıcı Yaklaşımlar ve Müzeler - - - - - - - - - - -
ART393 Mimari Fotoğrafçılık - - - - - - - - - - -

Alan Seçmeli

Program Yeterlilikleri

Ders Kodu Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
NUT210 Fonksiyonel Besinler - 5 3 3 5 5 3 2 - - -
NUT212 Gıda Katkı Maddeleri - 5 3 3 5 5 3 2 - - -
NUT214 Endokrin Sistem ve Beslenme - 3 3 5 5 3 4 5 - - -
NUT405 İşçi Beslenmesi - 2 4 5 5 2 3 5 - - -
NUT407 Kanser ve Beslenme - 3 4 5 5 4 5 5 - - -
NUT409 Genel Beslenme Bilgisi - 4 3 2 4 1 3 4 - - -
NUT309 Dünyada Su ve Besin Kaynakları - 3 4 1 1 1 2 1 - - -
NUT311 Enteral ve Parenteral Beslenme - 3 4 5 5 2 1 5 - - -
NUT406 Yaşlılıkta Beslenme - 2 5 5 5 3 4 5 - - -
NUT408 Toplu Beslenme Hizmetlerinde Kalite Sistemleri - 5 4 2 4 5 5 2 - - -
NUT310 Standart Yemek Tarifi Geliştirme - 4 2 5 5 2 5 5 - - -
NUT312 Türk Mutfak Kültürü - 2 2 2 2 1 5 1 - - -
ATU400 Araştırma Projesine Katılım - - - - - - - - - - -